Groep 8

Heb je onze Open Dagen al bezocht, maar weet je nog niet helemaal zeker of je je wilt aanmelden? 
Maak dan gerust een afspraak voor een meeloopmoment! 
Dit kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar: bijpraten@rsgdeborgen.nl
Vergeet niet te vermelden welke vestiging je wilt bezoeken.


Hoi, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. We vertellen je alvast wat over onze school.

Leren
Op de Esborg leer je op verschillende manieren; je zit in de schoolbanken, maar bent ook veel met de praktijk bezig. Veel afwisseling dus!

Veel nieuwe vrienden
Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders/verzorgers. Aan het begin van het schooljaar ga je op introductie. Hartstikke leuk om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten goed te leren kennen!

Lekker wat anders!
Naast de theorielessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Je hebt lessen waar je bezig gaat met de praktijk. Hierbij kun je denken aan kooklessen, technieklessen, groenlessen, etc. Stagelopen is ook een belangrijk onderdeel op de Esborg. Leuk en leerzaam!

Roken?
Dacht het niet
rsg de Borgen is een rookvrije school. In en rond de school geldt een rookverbod. Heel gezond dus! We besteden veel aandacht aan ons niet-rokenbeleid op allerlei manieren. Goede actie!

Open dag
Wij organiseren elk jaar een open dag, dan mag je (samen met je ouders/verzorgers door de school lopen, met leerlingen en docenten praten en alvast een klein beetje ervaren wat het is als je naar school gaat op de Esborg. We zouden het leuk vinden als we je daar ontmoeten!